Tegyünk Jót!

Adóbevalláskor az adó 1% felajánlással támogatása életet ment!

A személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásával úgy segít, hogy az Önnek semmibe sem kerül. Ha az adó 1%-ot nem ajánlja fel senkinek, az az államkasszába kerül. Segítsen, ajánlja fel az 1%-ot! Ismerje meg az oldalon található segítőket, segítségét hálásan köszönjük!


#1. Bohócdoktorok támogatása adó 1% felajánlással

Egész évben akcióban a Bohócdoktorok és a Mesedoktorok!

Az Ön támogatásával lesz sikeres az évente beteg gyermekek ezreit mosolyra fakasztó, gyógyulást támogató bohócdoktor csapat!

Bohócdoktorok a betegekért!

Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány adószámát adja meg az adó 1% felajánláshoz. A 2003-óta közhasznú szervezet működteti sok fontos segítő program mellett a Bohócdoktorok segítő csapatot is.

Adó 1% felajánláshoz adószám:
18472273-1-06

Számlaszám (OTP Bank):
11735005-20510350

a Bohócdoktor vizitek mellett rendszeresen támogatásokat nyújtanak korházaknak, gyógyító intézményeknek. A segítő Bohócdoktor közösség mellett nagy sikernek örvend a kórháztámogató Mesedsoktor segítő programsorozat is.

Legyen jótevő, segítsen Ön is!

1 százalék bohócdoktorok

Bohócdoktorok a beteg Gyermekekért! Segítségét hálásan köszönjük!

A Mátrix Közhasznú Alapítvány jótékonysági Bohócdoktor és Mesedsoktor programja a gyógyuláshoz nélkülözhetetlen élményteremtés révén mosolyt fakaszt a betegek arcán. Vidámsággal segítünk feldolgozni az olykor nagybeteg gyermekek, felnőttek állapotát. A pozitív élmények, a vidám pillanatok a betegség okozta negatív lelki állapoton a résztvevő felülkerekedik. Együtt csodákra vagyunk képesek! Támogatásod, önkéntes részvételed, segítséged, adó 1% felajánlásod fontos! Köszönjük!Adóbevalláskor EGY SZÁZALÉK felajánlással segítsen!

SzJA bevallást a NAV idén már mindenki számára elkészíti. A bevallás közvetlen részét nem képezi az adó 1% felajánlás, azt az Ön segítsége révén - direkt felajánlása útján kaphatja meg a fontos tevékenységet végző egyesület vagy alapítvány. Mindegy, hogy a piros orros bohócdoktorok, a gyermekmentő feladatok, állatmenhely, állatvédő alapítvány - egyesület vagy a jótékonysági alapítvány számára ajánlja fel a személyi jövedelemadó 1%-át, a lényeg, hogy ajánlja fel, május 20-ig rendelkezzen az eSzja rendszerben az adó 1%-ról. Szánjon 2 percet az adó 1% -ra, óriási segítség a támogatása!

Adó 1% felajánlás

1 százalék támogatás adóbevalláskor

Adó 1 százalék - egy pici segítség

A személyi jövedelemadó bevalláskor lehetőség van a befizetett adó 1 százalékának felajánlására nonprofit alapítvány, egyesület javára. Ez a jótékony, sok esetben életmentő feladatok ellátásához nagy segítség!

Sajnos 10 adózóból mindössze 4 ajánlja fel az adó 1 százlaékát egyesületnek, alapítványnak, egyháznak, segítő előirányzatnak. Segíts adóbevalláskor az adó1százalék felajánlásával! EGYSZA nyomtatványt adja le adóbevallásával vagy utána május közepéig! Az adó 1 százalékáról rendelkezhetsz online eszja-ban az ügyfélkapun, vagy papír alapon. Kérj adóbevalláskor segítséget a könyvelőztől, a bérszámfejtőtől!


#2. Állatvédelem adó 1 százalék támogatása

Mentsük meg közösen az Állatokat! Adó 1 százalék felajánlásával segítse egész éves állatmentő, szemléletfromáló tevékenységünket! A legapróbb felajánlás is óriási segítség!

állatvédő alapítvány kutyamenhely cica szja 1 százalék

Állatvédelem adó 1 százalék támogatása

Az Orpheus Állatvédő Egyesület állatmentő, állatvédő, sintértelep megelőző munkájának köszönhetően az utcáról megmentett kutyák és cicák új reményt, kapnak, megmenekülnek, gazdihoz kerülnek. Segítse ön is az állatok védelmét, adóbevalláskor adó 1% felajánlással.

Adó 1%-hoz adószám:
18464654-1-06

Adóbevalláskor, a személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásával kutyusok és cicusok százainak megmentésében, állatmenhely támogatásban, állatvédő feladatok ellátásának támogatásában vesz részt!

Mentsünk közösen életet, legyen Ön is Állatvédő! Segítségét hálásan köszönjük!

Állatmentés, állatvédelem

Támogassa az állatok megmentését, az állatvédő egyesületet!

állatvédő alapítvány kutyamenhely cica szja 1 százalék


#3. Adó 1% a Mátrix Közhasznú Alapítvány gyermekmentő programjára

Adóbevalláskor az adó egy százalék felajánlásával támogassa a gyermekmentő, egészségvédelmi, szociális segítő tevékenységünket. A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente 10.000-nél többször segít. Betegeket, elesetteket, bajban lévőket, halmozottan rászorulókat támogató Mátrix Alapítvány csapata ha kell beteg gyerekek gyógyításában segédkezik, élelmiszert oszt, eszközöket adományoz, bajban lévőket segít. Az alapítvány segítő csapatának célja, hogy senki ne maradjon bajban, a lehető legtöbben találják meg problémáikból a kiutat. Adó 1% felajánlása révén legyen Ön is részese a sikernek! Hálásan köszönjük segítőink, támogatóink, önkénteseink együttműködését, mely révén sikeres lehet segítő tevékenységünk egész évben.

Gyermekmentő, segítő Mátrix

Adó 1% felajánlás Gyermekmentésre:
Mátrix Közhasznú Alapítvány
Adószám: 18472273-1-06

Hálásan köszönjük, ha figyelemmel kíséri a 2003-óta sikeresen működő Mátrix Közhasznú Alapítvány tevékenységét! Programjaink

1 százalék gyermekek támogatása

Bajban lévőket segítünk


Főbb feladataink:
- gyermekmentés (gyógykezelés, szociális programok),
- bohócdoktor vizitekkel segítjük a gyermekkórházakat, felnőtt intézményeket (bohocdoktor.com),
- szeretetcsoki - közösen a szeretet jegyében évente több ezer tábla csokit gyűjtünk és osztunk nélkülözőknek, a szeretet jegyében (szeretetcsoki.hu),
- mesedoktor gyógyító és élményprogram gyermekeknek és felnőtteknek is (mesedoktor.hu),
- sterilház (steril szobák) működtetése (sterilszoba.hu),
- gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás (és támogatás),
- rászorulók támogatása életmentő támogatások, évente tízezernél több alkalommal (centerke.hu),
- kulturális - szabadidõs programok szervezése (támogatása),
- betegségmegelőzés - szűrőprogramok (kezdjünkújéletet.hu),,
- egyéb, környezetvédelmi, fejlesztő, életmód programok.

Jótékonyság, segítő adományok: a legapróbb támogatás is óriási segítség!

1 százalék gyermek támogatás

Gyermekmentő feladatokat támogat szja 1 százalék felajánlásával, köszönjük!

1 százalék gyermekek támogatása

Adó 1% felajánlás 2 percig tart, de gyakran életmentő segítség!

- Önnek lehetősége van arra, hogy adó 1+1%-ának felhasználásáról a bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon rendelkezzen és azt a bevallásával együtt elektronikusan vagy kinyomtatott formában postai úton továbbítsa a NAV felé legkésőbb tárgyévben május 20-ig.

- Amennyiben Ön már elküldte adóbevallását és külön rendelkezik adója 1+1%-áról, úgy a rendelkező nyilatkozatot önállóan, legkésőbb a tárgyévben május 20-ig küldheti meg az adóhatóságnak elektronikusan vagy papíron kitöltött formában postán.

- Abban az esetben, ha Ön munkáltatói adómegállapítást kér, tegye borítékba fentről letöltött adó 1 százalékos rendelkező nyilatkozatot és adja át munkahelyén az adóbevallást készítő személynek legkésőbb tárgyévben május 11-ig. A borítékra írja rá adóazonosító jelét, zárja le a borítékot és írja alá saját kezűleg, a ragasztott felületre átnyúlóan.

Teljesen mindegy, hogy a piros orros bohócdoktoroknak, a gyermekmentő feladatokat folytató alapítványnak, állatmenhelynek, állatvédő alapítványnak - egyesületnek vagy a jótékonysági közösség számára ajánlja fel a személyi jövedelemadó 1%-át, fontos, hogy ajánlja fel az szja 1%-ot, május 20-ig rendelkezzen az eSzja rendszerben az adó 1 százalékról.

- A NAV készíti el az adóbevallását? Elektronikusan, az ügyfélkapun nagyon egyszerűen fel tudja ajánlani az adó 1 százalékát alapítványunk fontos tevékenységeinek támogatásához.

Fontos: ha a személyi jövedelemadó bevallását elektronikusan, meghatalmazott útján kívánja elküldeni, akkor a rendelkező nyilatkozatot az adóhatóság csak akkor fogadja el, ha a meghatalmazott mind a bevallás, mind pedig a rendelkező nyilatkozat megküldésére az adóhatósághoz bejelentett meghatalmazással, érvényes regisztrációval rendelkezik.


Gyermekvédelem

család adományok támogatás adó 1 százalék

Gyermekétkeztetés: évente 10.000 adomány csomaggal segítjük a bajban lévő családokat, 1% felajánlásoddal részese lehetsz!

családtámogatás szja 1% gyermekruha adományok

Családokat támogatunk, ruhát, cipőt, takarót osztunk - bajban lévőket, családosokat, kisgyermekeseket, időseket segítünk.

gyermekek étkezés adó 1 százalék

A legapróbb támogatás, adó 1% felajájnlás is óriási segítség!

gyermekek ruházat cipő kabát adó 1 százalék

Közösen, sok kicsi, nagy eredményekre vagyunk képesek. Köszönjük a segítséget!

gyermekek étkeztetés adó 1 százalék

Állatmenhely

adó 1% kutya cica támogatás

Állatvédelmi tevékenységünk 1999 óta sikeres. Tagjaink, segítőink támogatása életmentő.

kiskutya felnőtt kutya mentés állatvédő szja 1%

Évente többszáz kutya, cica, kisállat mentésében vállalunk szerepet, az adó 1% felajánlás óriási segítség.

kutyamentés örökbe fogadás adó 1%

Ideiglenes befogadókat támogatunk, gazdijelölteket kutatunk fel, örökbeadást segítünk.

adó 1% állatmenhely kutyák

Egyesületeket, alapítványokat, állatvédő csoportokat támogat az Orpheus Állatvédő Egyesület. Adó 1% felajánlása óriási segítség. Köszönjük!

kutyamenhely szja 1 százalék adóbevalláskor

Mesedoktorok

mesedoktor gyermekek gyógyítás gyógyvarázs

Kórháztámogatás, családok segítése, meseterápia, meseolvasás, ez mind a Mesedoktor program.

mesedoktor mosolyterápia gyógyítás szja 1%

Élményt nyújtunk, mosolyra fakasztunk, jókedvre derítünk, piross orral, piros orr nélkül.

mesedoktor gyermekek szja 1 százalék

Betegségből lábadozókat támogatunk. Adó 1 százalék felajánlással életmentést támogat minden felajánló.

mesedoktor gyermekek adomány gyógyvarázs

Évente 80 gyermekkórház támogatásában vesz részt a Mátrix Alapítvány Mesedoktor programja.

mesedoktor gyermekek gyógyítás támogatása

bohócdoktorok

bohócdoktorok támogatása szja 1% felajánlással

A Mátrix Alapítvány piros orros csapata évente 80 gyermekkórház támogatásában vállal szerepet.

bohócdoktorok szja 1% támogatása

Bohócdoktor vizitek, piros orr, gyermekek, mesekönyv csomagok, írószerek, játékos délutánok, élményteremtés, mind a program része.

bohócdoktor adó 1% támogatás, meseterápia

A bohócdoktorok játékosan terelik el a figyelmet a betegségről. Vidám pillanatokkal segítik a gyógyítást a piros orros bohócdokik.

gyermekek, bohócdoktor vizit, adó 1%

A játékos pillanatok az intézmények számára ingyenesek. Ezért is fontos az adó 1 százalék felajánlással küldhető felajánlás.

bohócdoktorok adó 1% felajánlás adóbevalláskor